torstai 2. kesäkuuta 2016


Opiston kesään kuuluvat leirit!


Lasten musiikkileiri
Alahärmään sijoittuva musiikin päiväleiri kokoaa yhteen nuoria, 8-16 vuotiaita musiikinharrastajia. Opiston opettaja Jari Rannanjärven sekä kolmen muun opettajan luotsaamalla leirillä saa eri instrumenteista yksilöopetusta, hauskinta on kuitenkin soittaminen bändikokoonpanossa! Leiri on monelle ensimmäinen askel bändisoittamiseen. Leiri huipentuu leiriläisten ja opettajien konserttiin Häjyyly-tapahtuman yhteydessä.

Lasten kuvataideleirilla
piirretään ja maalataan sekä yhteisten harjoitusten pohjalta että omista aiheista. Kokemusta saadaan värien ja eri materiaalien käytöstä sekä uutta ideaa ja näkökulmaa kuvan tekemiseen. Opettajana toimii Minna Rajala                                                                                                                                
Lappajärven 45. kuvataideleiri
Leiri toteutetaan Vedic Art-menetelmän periaatteita noudattaen, jolloin keskiössä ovat inspiraatio ja luomisen mekanismit. Luovan prosessin käynnistämiseksi tutustutaan Vedic Art -periaatteisiin, jotka auttavat  tulemaan tietoisiksi luomisen mekanismeista ja eri luomisvaiheiden tiedostamisesta - ensin kuvissa, sitten elämässä. Leirin aikana on  mahdollisuus suorittaa joko Vedic Art -peruskurssin prinsiipit 1-14 tai syventävä jatkokurssi. Opettajana toimii Pirjo Hirvonen, jonka upea työ ohessa.

Lappajärven Crater Rock
 saa tänä vuonna lisäpotkua kehittämishankkeelta. Opisto on ollut useita vuosia mukana yhteistyökumppanina tällä erityisellä leirillä, jota luotsaa Timo Kotipelto. Myös leirin muut vetäjät ovat menestyviä muusikkoja: Kai Hahto, Ari-Pekka Anttila ja Matias Kupiainen ovat monen nuoren ja aikuisenkin musiikillisia idoleita ja esikuvia. Leirin alaikäraja on 16 vuotta ja leiriläisillä toivotaan oleman jo pidempää kokemusta musiikin tekemisestä. Jatkossa leiri kansainvälistyy ja monipuolistuu opiskelijavaihdon myötä!

Millaiselle leirille sinä haluaisit osallistua? Taidetta, musiikkia, vai jotain aivan muuta? Ehdota leiri-toiveesi kesäksi 2017!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti