tiistai 2. tammikuuta 2018

Kevätkauden runsas kurssikattaus

Järvilakeuden Suomi-visassa testataan kahden hengen joukkuein Suomi- ja paikallistietoutta. Osaamistaan voi syventää edelleen osallistumalla Paikallistuntijat- eli PaTu-hankkeen toimintaan!
Kursseillemme osallistumalla on jo pitkään voinut saada järjestyksenvalvoja -ja ensiapukortin sekä hygieniapassin. Korttivalikoima laajenee alkavana vuonna ja jatkossa opistossa voi suorittaa myös tulityö-, alkusammutus- ja työturvallisuuskurssit. 
Tarjolla on myös aikaisempaa enemmän tanssia sekä lapsille että aikuisille – lyhytkursseilla voi tutustua esimerkiksi Bailatinoon ja itämaiseen tanssiin. Liikunnallisella uutuuskurssilla ”Takaisin juurille” perehdytään muun muassa oikeaan hengitykseen ja syväkyykkyyn.
Suosittu moottorisahaveisto on edelleen ohjelmassa, mutta opastusta on saatavilla myös pienempien kädentöitten tekemiseen: kurssilla voi tehdä vaikkapa helmikoruja, solmeilla amppelin taikka sisustaa kynttilälyhdyn miniatyyriesineillä. Koululaiset voivat opetella tekemään keppihevosen eli kepparin. Leivonnan ja ruuanlaiton lisäksi oppia on saatavilla myös erilaisista viineistä ja lavaviljelykurssilla oppii kasvattamaan itse kesäpöydän vihannekset ja yrtit. 
Uutena kielenä voi aloittaa ranskan opiskelun, lyhytkursseilla kerrataan saksaa ja englantia. Pelkästään verkon välityksellä voi puolestaan opiskella esimerkiksi 3D-peligrafiikkaa ja animaatioiden tekemistä. Alkukesästä kannattaa hypätä bussin kyytiin ja lähteä Riihimäelle Erämessuille. Elokuussa odottaa vielä matka Lappeenrantaan kotiseutupäiville. 
Etenkin lyhytkursseja tullaan jatkossa järjestämään uudessa kurssipaikassamme Mutterissa. Kauhavalla lentokentän laidalla sijaitsevaan kurssikeskus Mutteriin on helppo kulku Seinäjoki-Ylivieska -tien varrelta. Mutterin vaatimaton ulkonäkö pettää – yllätyt, kun avaat oven! Mikäli kansalaisopiston toiminta on sinulle vierasta, voi kurssille osallistuminen tuottaa samantapaisen yllätyksen kuin Mutterikin.  
Kannattaa siis valita oitis sopiva kurssi, ilmoittautua opistoon ja valmistautua positiivisiin yllätyksiin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti