maanantai 2. toukokuuta 2016


Jalosen teesit pätevät myös jääkiekkokaukalon ulkopuolella


Keskity omaan suoritukseesi. Elä hetkessä. Luota toisiin. Siedä erilaisuutta. Ole rohkea, mutta kunnioita toisia.
Tässä muutamia Jalosen luennon teesejä, jotka sopivat elämänohjeiksi jääkiekkokaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Jalonen vakuutti yleisönsä kertoessaan esimerkein, kuinka joukko erilaisia persoonia ja osaajia valmennetaan joukkueeksi, joka on enemmän kuin osiensa summa.

Huippujen valmentaja muistutti erityisesti lasten ja nuorten parissa työskenteleviä unen, ruokavalion ja levon suuresta merkityksestä. Yleisestä hyvinvoinnista huolehtiminen on vähintään yhtä tärkeää kuin varsinainen treenaaminen, oli kyseessä sitten yksilö -tai joukkuelaji. Lasten ja nuorten henkisen hyvinvoinnin kulmakiviä ovat luottamukselliset suhteet vanhempiin ja muihin oman elämän tärkeisiin aikuisiin.

Luento kokosi yhteen nuoria harrastajia, valmentajia ja penkkiurheilijoita yli kuntarajojen. Yhteistyössä Kauhavan Helakiekon kanssa järjestetty tilaisuus toteutettiin Kauhavan jäähallissa, jossa jään sulattua oli upeat puitteet luennolle.
Luennon päätteeksi oli Jukan kainaloon jonoa selfiekuviin!KUUKAUDEN KURSSIVINKIT:

8301223 Kirkkovenesoutu Evijärvi leirintäalueen ranta la 14.5.-18.6. klo 14-15.30. Kurssilla opit soutamisen perustekniikan ja tutustut samalla Evijärven kauniisiin järvimaisemiin. Ilmoittaudu 6.5. mennessä.
1104555 Moottorisahaveisto Lappajärvi Itäkylän kylätalo la 21.-22.5. klo 10-16. Veistetään koriste-esineitä puusta moottorisahalla. Ilmoittaudu 13.5. mennessä.

8102601 Villivihannekset Ylihärmän yläkoulu ke 18.-25.5. klo 17-20. Ensimmäisenä iltana tutustutaan syötäviin luonnon antimiin ja villivihanneksiin. Valmistetaan ruokia ja leivonnaisia. Essu mukaan keittiölle. Toisena iltana etsitään omaan käyttöön metsästä villivihanneksia. Ilmoittaudu 11.5. mennessä.

Perinnetyökurssit Tule mukaan perinnetyökursseille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti